Login | Registreer
Paalpraat

Geplaatst door Redactie Paalpraat, op 12-01-2020

Paalpraat 4 wordt vanaf 13 januari bezorgd.

Paalpraat 5 :  uiterste inleverdatum 29 februari as.

De mailbox is weer helemaal leeg, dus kom maar op met de kopie

Redaxie Paalpraat

SKV zoekt trainer/coach

Geplaatst door Nathan Snoek, op 08-01-2020

SKV Sleeuwijk is met ingang van  het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer/coach voor haar selectie. SKV is een actieve gezellige vereniging met zo’n honderdtwintig leden en speelt zowel op het veld als in de zaal 4e klasse. Naast de sportieve prestaties  zijn gezelligheid en teamgeest ook belangrijk.

Van de hoofdtrainer(ster) verwachten wij dat die bereid is om de trainingen voor het 1e  te verzorgen. Tevens behoort het coachen van het eerste team op zaterdag tot zijn of haar takenpakket. Het eerste team bestaat nu uit een groep jongere en wat oudere spelers. SKV is gezellige vereniging waarin sociaal contact belangrijk is, ook buiten het 1e team.

Wij zijn op zoek naar een trainer(ster) die vooral sociaal begaafd is om training en begeleiding te geven aan een gemotiveerde hechte spelersgroep.  Ervaring is geen must, ook een beginnende trainer/coach wordt van harte uitgenodigd om te reageren. Natuurlijk staat daar een passende onkostenvergoeding tegenover.

Spreekt dit je aan, of heb je na het lezen nog vragen?

Neem dan contact op met Nathan Snoek via email tc@skv-korfbal.nl

Competitieprogramma geplaatst

Geplaatst door Arne van Weelden, op 25-08-2019
Op de website is het competitieprogramma voor dit seizoen geplaatst onder competitie - programma SKV. Het programma is ook beschikbaar via de KNKV wedstrijdzaken app.

Programma veldseizoen geplaatst

Geplaatst door Arne van Weelden, op 05-04-2019

Hoewel sommige teams de laatste wedstrijd van het zaalseizoen nog moeten afwerken is het veldprogramma al bekend en geplaatst op de site. Het is te vinden via competitie - programma SKV.

SKV zoekt trainer/coach

Geplaatst door Technische  Commissie, op 24-02-2019

SKV Sleeuwijk is met ingang van  het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer/coach. SKV is een actieve gezellige vereniging met zo’n honderdtwintig leden en speelt  nu op het veld 3e klasse en in de zaal in de 4e klasse. Naast de sportieve prestaties  zijn gezelligheid en teamgeest ook belangrijk.

Van de hoofdtrainer(ster) verwachten wij dat die bereidt is om de trainingen voor het 1e te verzorgen. Tevens behoort het coachen van het eerste team op zaterdag tot zijn of haar takenpakket. Het eerste team bestaat nu uit een groep ervaren wat oudere en een groep jongere spelers. SKV is gezellige vereniging waarin sociaal contact belangrijk is, ook buiten het 1e.

Wij zijn op zoek naar een trainer(ster) die vooral sociaal begaafd is om training en begeleiding te geven aan een gemotiveerde hechte spelersgroep.  Ervaring is geen must, ook een beginnende trainer/coach wordt van harte uitgenodigd om te reageren. Natuurlijk staat er een passende onkostenvergoeding tegenover.

Spreekt dit je aan, of heb je na het lezen nog vragen?

Neem dan contact op met Nathan Snoek via email tc@skv-korfbal.nl

.: Verjaardagen :.
25-02 Ruben
25-02 Naomi
27-02 Juliette
.: Webshop SKV :.
.: Sponsorkliks :.

.: Activiteiten :.

Er zijn (nog) geen activiteiten gepland de komende maand.

.: Wedstrijden SKV :.
Er zijn geen wedstrijden de komende week.