Login | Registreer
Paalpraat -- laatste van dit seizoen

Geplaatst door Redactie Paalpraat, op 17-06-2020   
..... Er komt nog een Paalpraat aan ..... Inleverdatum, uiterlijk 4 juli as. ..... Afz. Redaxie Paalpraat .....
 
HAPPEN EN TRAPPEN GAAT ONLINE

Geplaatst door Floor Vink, op 30-04-2020   
Nu de maatregelen van het RIVM ingebakken zijn in ieders systeem, zijn we eigenlijk wel weer toe aan een beetje contact. Ook de activiteitencommissie mist de gezelligheid van de SKV'ers en heeft daarom wat leuks op het programma gebracht. Er komt namelijk een quarantaine-proof editie van het Happen en Trappen op 29 mei!

Je kunt je opgeven als tweetal. Omdat het niet wenselijk is dat je mensen buiten je gezin opzoekt, kan dit een tweetal bestaand uit gezinsleden zijn, maar ook een tweetal dat allebei vanuit het eigen huis inbelt. Inbellen? Jazeker: deze editie dopen wij 'Kokerellen en videobellen'!

Alle tweetallen leveren een recept+boodschappenlijst voor een voorgerecht of hoofdgerecht aan (wij zullen jullie vragen om een van de twee te kiezen, voorkeur mag je uiteraard altijd doorgeven). Uiterlijk een week van tevoren ontvang je van ons een recept van het andere gerecht. Op de dag zelf kook je jouw zelfgekozen gang plus het andere recept en hoor je van ons met wie jij dit virtueel gaat oppeuzelen.

Om 18.30 bel je via een videoverbinding (Skype, Facetime, Teams, Houseparty: stem dit vooral af met jouw tafelgenoten) met het tweetal waarmee je jouw voorgerecht eet en geniet je samen van deze maaltijd.

Vervolgens zet je de puntjes op de i voor het hoofdgerecht en videobel je rond 20.00 met jouw tafelgenoten voor het hoofdgerecht.

Het toetje wordt zoals altijd verzorgd door de activiteitencommissie en wordt netjes bij iedereen langsgebracht. Kunnen we meteen even alle geuren van jullie kookkunsten opsnuiven.

Omdat iedereen de eigen boodschappen doet, wordt er enkel een bedrag van EUR 2,50 p.p. gevraagd om een dessert voor jullie te kunnen maken. Voor vragen, opmerkingen en natuurlijk het allerliefst de opgaven kun je mailen naar activiteitencommissie@skv-korfbal.nl of een appje sturen naar Floor Vink. Doe dit uiterlijk 15 mei, zodat wij nog even de tijd hebben om een verdeling te maken en jullie alle informatie voor de recepten te sturen. We hopen ook hier weer een mooi feestje (op afstand) van te kunnen maken!
 
Coronavirus: geen trainingen en wedstrijden tot en met 6 april

Geplaatst door het bestuur, op 13-03-2020   

Update 16 maart:
door de nieuwe maatregelen vanuit de rijksoverheid wordt de periode waarin er geen activiteiten plaats vinden verlengd tot en met 6 april.

13 maart:
Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.

Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.

Voor ons als vereniging betekent dit dat alle trainingen, wedstrijden en geplande activiteiten in ieder geval tot en met 31 maart komen te vervallen.
 
SKV zoekt trainer/coach

Geplaatst door Nathan Snoek, op 08-01-2020   

SKV Sleeuwijk is met ingang van  het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer/coach voor haar selectie. SKV is een actieve gezellige vereniging met zo’n honderdtwintig leden en speelt zowel op het veld als in de zaal 4e klasse. Naast de sportieve prestaties  zijn gezelligheid en teamgeest ook belangrijk.

 

Van de hoofdtrainer(ster) verwachten wij dat die bereid is om de trainingen voor het 1e  te verzorgen. Tevens behoort het coachen van het eerste team op zaterdag tot zijn of haar takenpakket. Het eerste team bestaat nu uit een groep jongere en wat oudere spelers. SKV is gezellige vereniging waarin sociaal contact belangrijk is, ook buiten het 1e team.

Wij zijn op zoek naar een trainer(ster) die vooral sociaal begaafd is om training en begeleiding te geven aan een gemotiveerde hechte spelersgroep.  Ervaring is geen must, ook een beginnende trainer/coach wordt van harte uitgenodigd om te reageren. Natuurlijk staat daar een passende onkostenvergoeding tegenover.

Spreekt dit je aan, of heb je na het lezen nog vragen?

Neem dan contact op met Nathan Snoek via email tc@skv-korfbal.nl

 
Competitieprogramma geplaatst

Geplaatst door Arne van Weelden, op 25-08-2019   
Op de website is het competitieprogramma voor dit seizoen geplaatst onder competitie - programma SKV. Het programma is ook beschikbaar via de KNKV wedstrijdzaken app.
 
Programma veldseizoen geplaatst

Geplaatst door Arne van Weelden, op 05-04-2019   


Hoewel sommige teams de laatste wedstrijd van het zaalseizoen nog moeten afwerken is het veldprogramma al bekend en geplaatst op de site. Het is te vinden via competitie - programma SKV.

 
SKV zoekt trainer/coach

Geplaatst door Technische  Commissie, op 24-02-2019   


SKV Sleeuwijk is met ingang van  het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer/coach. SKV is een actieve gezellige vereniging met zo’n honderdtwintig leden en speelt  nu op het veld 3e klasse en in de zaal in de 4e klasse. Naast de sportieve prestaties  zijn gezelligheid en teamgeest ook belangrijk.


Van de hoofdtrainer(ster) verwachten wij dat die bereidt is om de trainingen voor het 1e te verzorgen. Tevens behoort het coachen van het eerste team op zaterdag tot zijn of haar takenpakket. Het eerste team bestaat nu uit een groep ervaren wat oudere en een groep jongere spelers. SKV is gezellige vereniging waarin sociaal contact belangrijk is, ook buiten het 1e.

Wij zijn op zoek naar een trainer(ster) die vooral sociaal begaafd is om training en begeleiding te geven aan een gemotiveerde hechte spelersgroep.  Ervaring is geen must, ook een beginnende trainer/coach wordt van harte uitgenodigd om te reageren. Natuurlijk staat er een passende onkostenvergoeding tegenover.

Spreekt dit je aan, of heb je na het lezen nog vragen?

Neem dan contact op met Nathan Snoek via email tc@skv-korfbal.nl

 
.: Verjaardagen :.
06-08 Marleen
11-08 Filine
15-08 Roeland
17-08 Gideon
18-08 Diewke
18-08 Eveline
.: Webshop SKV :.
.: Sponsorkliks :.


.: Activiteiten :.

Er zijn (nog) geen activiteiten gepland de komende maand.

.: Wedstrijden SKV :.
Er zijn geen wedstrijden de komende week.