Vriendenschaar F7 - SKV F

De eerste veldwedstrijd van SKV F moest gespeeld worden in Hardinxveld. Zonder Marijke en Nadine, maar met invalster Esmee, begon de wedstrijd tegen Vriendenschaar.

Het was best koud maar onze bikkels leken hier geen last van te hebben. We waren echt een stuk beter en Vriendenschaar kwam amper aan overgooien toe, telkens zat er iemand van SKV tussen.

De eerste SKV-doelpunten vielen dan ook al snel, Rens K. scoorde 2 doorlopers waarna Mike eerst een afvangbal scoorde en daarna de bal onderschepte en m er gelijk ingooide. Sem maakte met een schot de 5-0 waarna we eventjes konden uitrusten. Rens G. kwam erin voor Esmee, en nog voor de rust werd de voorsprong verder uitgebouwd door nog een doelpunt van Rens K.

Na rust eenzelfde beeld, SKV onderschept continu ballen en krijgt heel veel kansen. We worden wel wat overmoedig en proberen werkelijk overal vandaan te schieten, zelfs als dat veel te ver weg is!

Sem weet nog 4 keer te scoren na rust waarvan vooral het schot na een lange bal van Esmee een mooi doelpunt was. Esmee zelf weet uiteindelijk ook 2x te scoren in de, voor haar, lage korf en ook Rens K. pikt nog een doelpuntje mee. Uiteindelijk staat er weer een ruime 14-0 overwinning op het scorebord!

De strafworpen worden, met wat hulp ;-), met 6-5 door Vriendenschaar gewonnen.

Esmee, bedankt voor het meespelen, fijn dat je meewilde!

Groetjes van Siska