Vriendenschaar (H) MW2 - SKV MW1

Vriendenschaar mw2 – SKV mw1 Op woensdag 3 april vond de 1e competitiewedstrijd van de midweek plaats. Na een mooie oefenzege tegen ACKC waren de verwachtingen hooggespannen. In de aanval begonnen Walter, Arie, Jolanda en Selina en in de verdediging Huibert, John, Hennie en Heidi. Al snel kwamen we erachter dat de wind van grote invloed zou zijn op het spel. Nadat we op een 3-0 achterstand waren gekomen, kregen we een vrije bal mee die feilloos werd gemaakt door Heidi. De ruststand was 3-1. In de rust werden Arie en Hennie gewisseld voor Martin en Ingrid. Gelijk na rust maakte Walter met zijn bekende “kort onder de korf” balletje de 3-2. Vriendenschaar maakte het verschil weer 2. Daarna was het Heidi die wederom met een vrije bal de stand weer spannend maakte. Vriendenschaar maakte de 5-3. Waarna Martin met een schot de 5-4 maakte. In deze fase van de wedstrijd maakte de scheidsrechter er ook een potje van. Jolanda had inmiddels al 2 doorlopers gemaakt maar om duistere redenen werden deze afgekeurd, maar gelukkig keurde hij haar 3e doorloper wel goed, waardoor we op gelijke hoogte kwamen. We kwamen ook nog op voorsprong door een schot van Heidi, maar Vriendenschaar kwam toch nog op gelijke hoogte, waardoor de eindstand werd bepaald op 6-6. De doelpunten kwamen op naam van: Heidi 3x, Walter, Martin en Jolanda ieder 1x.