Seizoen is te lang voor SKV

Zaterdag 1 juni speelde SKV de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Reeuwijk. Er werd verdiend met 14-8 verloren. Reeuwijk was feller in de duels en scherper in de afronding. SKV had last van vermoeidheid en kleine blessures aan het eind van het seizoen en speelde een kleurloze en matte wedstrijd.

Voor de rust kon SKV nog redelijk bijblijven. Er werden veel goede kansen gecreŽerd. De scherpte in de afronding was echter niet aanwezig.  Reeuwijk kon niet loskomen en pakte maximaal drie punten voorsprong. Toen na rust het gat vier doelpunten verschil werd, was de wedstrijd gespeeld.

Het was tevens de laatste wedstrijd van trainer/coach Cor Tromp die na drie seizoenen terugkeert naar Ďzijní club HKC. Met een diner na de wedstrijd werden Cor en zijn vrouw bedankt voor drie mooie seizoenen. Onder leiding van Tromp promoveerde SKV het eerste seizoen naar de derde klasse op het veld. Door een te krappe selectie kon SKV het niet bolwerken in de derde klasse, waardoor het laatste seizoen weer in de vierde klasse werd gespeeld. SKV speelde in zijn laatste seizoen zowel in de zaal als op het veld mee voor de bovenste plekken, maar redde het in cruciale wedstrijden vaak net niet.