HKC (Ha) E2 - SKV E1

Zaterdag 7 december moest de E aantreden tegen HKC. Of het nu aan de vele sinterklaasvieringen lag of aan iets anders, maar de E bakte er weinig van. De Hardinxvelders speelde beter over en waren veel fanatieker. Voor de E moet dit een les zijn. Tijdens de wedstrijd werd er gekibbeld met de tegenstander of gekletst met elkaar. Van een goede wedstrijd kan dan ook geen sprake zijn. Het is jammer om te melden, maar een enkeling deed zijn best. De trainers willen graag dat er wat meer wordt opgelet en geluisterd, maar de E is met heel veel dingen bezig behalve met de wedstrijd. Gelukkig werd er in de 2e helft nog wel gescoord. De 4-1 eindstand was dan ook zeer terecht in het voordeel van HKC. Ik vind het jammer dat ik een negatief verslag moet schrijven. Helaas ontkom ik er niet aan. Woensdag gaan we maar eens kijken of iedereen hard wil trainen.