SKV wint laatste zaalwedstrijd en eindigt als 2de

Voor SKV 1 stond zaterdag 8 maart de laatste zaalwedstrijd van het seizoen op het programma. Nadat vorige week de kampioenswedstrijd tegen directe concurrent Devinco werd verloren, was het zaterdag de taak om het seizoen winnend af te sluiten en zo de supporters te bedanken voor hun geweldige steun gedurende de hele competitie. Tegenstander was het laag geplaatste Ter Leede 1 uit Leerdam.

SKV begon de wedstrijd met vele kansen en twee doelpunten, die echter dubieus werden afgekeurd door de scheidsrechter. Vervolgens stokte de aanvallende machine van SKV en kwam Ter Leede op een voorsprong van 1-2. Dit was gelijk de laatste voorsprong die de bezoekers uit Leerdam wisten te pakken in deze wedstrijd. Tot de rust werden er vele kansen gecreŽerd, maar de afronding van de SKV formatie bleef onnauwkeurig. Met name het eerste aanvalsvak had moeite om tot scoren te komen. De russtand werd bepaald op 5-2 in het voordeel van SKV.

Na rust konden de Sleeuwijkers de voorsprong uitbouwen tot 8-3 door scores van de topschutters van vandaag, Joost de Jong en Nathan Snoek. Ter Leede scoorde eenmaal tegen, waarna SKV de overwinning meer glans kon geven door de score op te voeren tot 14-6. Dit bleek de eindstand in een uiterst sportieve wedstrijd.

Met de overwinning op zak was het nog even spannend of titelkandidaat Devinco punten zou verspelen tegen SEV. Dit bleek niet het geval, waardoor het kampioenschap niet naar SKV ging.

SKV dat als 2de op de ranglijst eindigde, kan tevreden terugblikken op het zaalseizoen.

Zaterdag 29 maart speelt SKV zijn eerste wedstrijd van het veldseizoen, thuis tegen Voltreffers 1.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur op Sportpark "de Roef".

Doelpunten werden gemaakt door: Nathan Snoek (5), Joost de Jong (5), Ellen Snoek (2) Roeland van der Zouwen(1) en Mischa van Damme (1).