SKV E1 - Merwede E3

Het was een koude wedstrijd en Mike en Nadine hadden al een wedstrijd achter de rug van de F-jes maar speelde gewoon door als bikkels met de E. mee

Het was een moeilijke wedstrijd Merwede was erg snel in overspel en hadden het tempo van de wedstrijd erg hoog.

Merwede kreeg veel kansen, maar de verdediging van SKV was er dan snel bij en er zijn aardig wat ballen afgekeurd wegen het goede verdedigen.

Het over gooien van SKV ging jammer genoeg soms niet zo goed het in de handen spelen is nog wel een puntje waar aan gewerkt kan worden.

Merwede maakt dan de 0-1 0-2 0-3 0-4 ,maar dan komt er een goede actie van SKV en die word beloont met de 1-4 gemaakt door Rens K.

Er kwamen nog wat kansen voor SKV Marijke, Anna en Barthe maar helaas ging de bal er niet in.

Merwde was flink op stoom en maakte de eindstand van de wedstrijd 1-7.

SKV heeft goed zijn best gedaan en waren op veel momenten in de wedstrijd ook wel zo sterk dat het heel jammer is dat het bij 1 goal is gebleven.

Kop op jongens en meiden nu twee weken vakantie en dan weer met veel zin op naar de volgende wedstrijd.

HG Barry en Marijke