Merwede E3 - SKV E1

Na een aantal weken rust stond er deze zaterdag weer een wedstrijd op het programma. Door het clubweekend waren er wel vijf spelers/speelsters afwezig maar gelukkig wilden Esmee, Isa, Joel en Marit met ons meespelen.

Nog voor de start van de wedstrijd begon het al te regenen en helaas werd het niet meer droog. Er werd door iedereen hard gewerkt maar het gooien en vangen van Merwede ging allemaal net wat sneller en nauwkeuriger dan bij SKV. Al snel kwam Merwede dan ook op een 2-0 voorsprong. Merwede was ook net iets feller op de bal waardoor het erg lastig was om aan aanvallen toe te komen.

In de rust gauw naar binnen om even op te warmen en dan vol goede moed de tweede helft weer in. Helaas wist Merwede er 3-0 van te maken maar het ging al wel wat beter. Isa werd goed aangesteund door Rens en Sem en kreeg zodoende best veel kansen waarvan er uiteindelijk eentje inging. Gelukkig, het harde werken werd beloond!

Jammer genoeg bleef het bij dit ene doelpunt voor SKV terwijl Merwede er nog 2 bij wist te maken. Helaas een 5-1 verlies maar wel de complimenten voor het harde werken en het feit dat jullie tot het eindsignaal door bleven knokken! Van de scheidsrechter kregen we ook nog een compliment, hij vond jullie een leuk en sportief team en dat is toch ook wat waard.

Alle (ouders van) invallers en invalchauffeurs nogmaals hartstikke bedankt dat voor jullie inzet op het vroege, natte en koude tijdstip…..

Groetjes van Rens en Siska