SKV verliest wedstrijd in 1e kwart

Afgelopen zaterdag stond het vlaggenschip van Sleeuwijk in Hellevoetsluis tegen het gelijkstaande ít Capproen. De winnaar van deze pot zal de 3e plek op eisen in de ranglijst.

Van Weelden kreeg vroeg in de wedstrijd een terechte strafworp mee die, ondanks de vele wind die er stond, er beheerst in gelegd werd door de Jong. De wedstrijd die was begonnen in een pittige regenbui maar later nog zonnig werd is weggegeven in het 1e kwart.

ít Capproen kwam op gelijke hoogte en na vervolgens de voorsprong naar 6-1. SKV kon de schade weer enigszins beperken door Scherff die een loepzuivere vrije bal erin kon schieten met de strakke wind. Het schot van Delleman heeft minder last van de wind daar zij vrij strakke en lage schoten heeft. Zij kon dan ook deze wedstrijd twee mooi afstandsschoten scoren. De ruststand was 8-4 in het voordeel van ít Capproen.

Het 1e verdediging vak moest na de rust twee tegendoelpunten incasseren. Hetzelfde vak beperkte de schade weer door daarop zelf te scoren in de aanval. Verder liep de wedstrijd qua doelpunten gelijk op. Scherff sloot de wedstrijd af door deze keer een dooploper te scoren uit de vrije bal. Hierdoor bleef het verschil na afloop van de wedstrijd hetzelfde als de ruststand. De eindstand werd bepaald op 12-8.

De scoren kwam van: Joost de Jong 3x, Margreet Delleman 2x, Annemarie Scherff 2x en Roeland v/d Zouwen 1x.

Aankomende zaterdag heeft SKV een volledig thuis programma op Sportpark de Roef. Het vlaggenschip zal om 15:30 uur aantreden tegen Atilla.