Merwede F5 - SKV F1

Zaterdag 10 mei stond de uitwedstrijd tegen Merwede uit Sliedrecht op het programma. Het koud en nat en daar hadden we goed last van. Toch begonnen we goed aan de wedstrijd. De eerste periode was voor ons. Na een onderschepping van Stan kwam David in scoringspositie alleen werd hij op zijn handen geslagen, dus een strafworp. David wist deze fijnloos te benutten.0-1. De tweede periode nam Merwede het heft in handen. Ze hadden wat meer lengte en de F was wat afwezig. Het gooien ging wat moeizamer. Door een foutje kwam Merwede gelijk net voor de rust 1-1. Na de rust het zelfde laken en pak. SKV- had moeite om de bal over te gooien. Ook niet verwonderlijk, want de tegenstander van Larissa was twee keer zo lang. Gelukkig bleven we wel goed verdedigen, maar aanvallen was moeilijk. We maakte weer een foutje met passen en de 2-1 van Merwede lag in het mandje. De laatste periode had Annemijn het echt niet meer. Helemaal blauw aangelopen van de kou werd de kantine, maar opgezocht. De laatste periode konden we door de kou geen vuist maken, maar David scoorde gelukkig nog een ver afstandschot 2-2. Een slechte wedstrijd , maar hard gewerkt, werd beloond met een gelijkspel. De strafworpen werden zelfs gewonnen. Stan en Annemijn scoorde allebei. De rest stond er verkleumd bij te kijken. Nog 2 wedstrijden en dan zit het seizoen erop. We kunnen wel zeggen dat de F een hecht team is, want zelfs op het schoolplein wordt de tactiek voor de volgende wedstrijd door genomen.

Groet DJ