Toernooi Vriendenschaar - SKV E

Zaterdag 21 juni gingen we samen met de E en de F naar een toernooi bij Vriendenschaar in Hardinxveld.

Na het aanmelden konden we omkleden en aan de eerste wedstrijd beginnen.

Het team bestond uit : Rens K , Vera , Marijke , Mike en Sem.

De eerste tegenstander was PKC

Na de uitleg dat we weer op n speelveld speelde begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

We begonnen goed ,er werd goed overgespeeld en weldra waren er wat kansen die er nog niet ingingen, de tegenstander kreeg n kans en die ging er gelijk in.

Maar we gingen niet bij de pakken neer zitten want nog in de eerste helft deden we wat terug,

Marijke scoorde de 1-1 met een schot onder de korf.

Na het wisselen gingen we vrolijk verder en Rens scoorde de 2-1 met een mooie doorloper op aangeven van Sem.

Marijke scoorde ook nog de 3-1 dit was tevens de eindstand.

Nu de wedstrijd gespeeld was mocht er eindelijk op het springkussen gespeeld worden.

Na een uurtje spelen moest er weer een wedstrijd gekorfbald worden.

De tweede tegenstander was Viko.

We begonnen weer met goed korfbal we vonden elkaar steeds beter ,en meer en meer passes kwamen aan.

Na een paar kansen over en weer werd Mike gevonden die draaide  op slinkse wijze om naar de korf en kon vrij raak schieten dit was de 1-0.

In de tweede helft werd Mike nog een keer onder de korf gevonden en hij schoot hem er mooi in dit was de eindstand 2-0.

Nu snel weer spelen en grabbelen in de grabbelton.

De derde wedstrijd ging tegen IJsselvogels.

Dit was een sterk team (de jongens merkte terecht op  Wat een grote meiden!)

We groeiden steeds beter in het toernooi en gaven goede tegenstand toch kon niet worden voorkomen dat we met 1-0 achter kwamen.

Maar zoals in de twee voorgaande wedstrijden gingen we goed door.

Na het wisselen schoot Sem  er een schot in maar deze werd afgekeurd wegens verdedigen.

Na een foutje van ons kreeg de tegenstander een strafworp ,maar deze werd gemist.

De bal werd opgevangen en naar Rens gegooid deze scoorde ,maar helaas deze werd k afgekeurd wegens verdedigen.

We bleven er in geloven en uiteindelijk vlak voor het einde scoorde Sem met een doorloper op aangeven van Rens dan toch nog de welverdiende 1-1.

Nu nog de laatste wedstrijd tegen Vriendenschaar.

Dit was (ik mag het eigenlijk niet zeggen) prijsschieten.

De eerste helft maakten we gelijk al het verschil de 1-0 kwam van Rens met een fraai schot.

Even later schoot Mike raak dit was de 2-0 we gingen vrolijk verder en de doorlopers gingen steeds beter lopen.

Dit keer was het Rens met een fraaie doorloper op aangeven van Marijke dit was 3-0.

Daarna scoorde Sem een doorloper op aangeven van Mike de stand werd 4-0.

En vlak voor het wisselen scoorde Sem nogmaals met een doorloper dit was tevens de ruststand van 5-0.

Na rust gingen we gewoon verder en de score liep alleen nog maar verder op.

De 6-0 kwam van Rens die zich mooi vrij draaide onder de korf en keurig raak schoot.

Nu kwam de 7-0 ,dit was een mooie pass van Sem die Vera onder de korf vond en Vera schoot de bal er fraai in.

Het was nog niet gedaan want de 9-0 was aanstaande ditmaal  was het wederom Rens met een prachtig schot.

En het werd k nog 10-0 door Rens die een doorloper op aangeven van Vera raak schoot.

Nu floot de scheidsrechter af en zat het toernooi er dan toch echt op.

Gespannen wachten we op de prijsuitreiking want wie zou er eerste worden wij of IJsselvogels.

Uiteindelijk werden wij zeer verdient tweede met evenveel punten alleen had IJsselvogels een beter doelsaldo.

Bij deze  van harte gefeliciteerd met behaalde resultaat.

Groeten van twee tevreden vaders

Arnout en Willem