SKV 2 - Triade 3
 

Aanval:                       Floor, Mischa, Steelpan en Stefan

Verdediging:               Heidi, Joke, Jarik en Tim

Reserve:                     Selina

Coaching staf:            Reijer en Siska

Scheidsrechter:          Joost

 

Na een laatste minuut opstelling van het gelegenheids coachingsduo Siska en Reijer was het Mischa die de score opende met een schot. Triade herstelde zich en maakte 2 doelpunten. Jarik bracht met een schot de stand weer gelijk. Het aanvallende vak kreeg een strafworp mee, die helaas door Mischa gemist werd. Ze herpakte zich gelukkig snel door de uit de ruimte aansnellende Stefan de bal perfect te overhandigen, zodat hij een doorloper kon scoren. Floor deed ook nog een duit in het zakje en scoorde met een schot. Heidi maakte van de gelegenheid gebruik om vanaf de stip het verschil naar 3 te brengen. Voor de rust pakte Triade nog een puntje terug en bracht de stand naar 5-3.

Tijdens de rust volgde er een opbouwende preek van Reijer waarop weinig tegengas gegeven werd. Waarschijnlijk omdat de spelers hun mond vol hadden met mandarijn. Triade bracht 3 verse dames in, die meer bestand zouden moeten zijn tegen het vrouwelijk geweld van SKV. De eerste beloning was ook voor Triade, die een vrije bal scoorden. Mischa bracht de stand op 6-4 met een schot, maar vervolgens lag Floor blijkbaar nog een beetje te slapen (ik heb het niet gezien, hoor, ik volg alleen maar de notulen!!) en bracht Triade het verschil weer terug naar 1. Met een schot van Heidi en Mischa was dit gelukkig weer tijdig recht gezet. Een dame van Triade pakte met een schot ook weer een punt terug.

Floor mocht vervolgens de (slaap)bank opzoeken en werd vervangen door Selina. Tim schoot SKV weer op 3 punten voor, waarop er in dat vak door de tegenstander maar snel een heer gewisseld werd. Triade maakte met een kort schotje de 9-7. Steelpan schoot de bal op het randje van de korf, waardoor de bal een meter omhoog sprong. Gelukkig stond Stefan goed voor de vang, zodat hij de bal er alsnog in kon kijken. Mischa schoot vervolgens SKV naar een comfortabele voorsprong van 4 punten. Triade liet dit niet op zich zitten en wist toch weer 2 punten terug te pakken.

SKV bleef doordrukken. Na goed werk bij de afvang, liep Steelpan Selina een beetje voor de voeten, waarop ze besloot om dan maar gewoon te scoren. 12-9 met nog maar enkele minuten op de klok. Dat zou toch wel genoeg zijn, maar Triade maakte het nog heel spannend door een vrije bal en een rebounder af te ronden. Gelukkig zat de tijd er toen wel op en stond de eindstand vast op 12-11.

Doelpuntenmakers: Mischa (4), Heidi (2), Jarik, Floor, Stefan, Tim, Steelpan en Selina (1)

 

Steelpan

 

 
Terug naar het overzicht