GKV/Enomics E4 - SKV E1
 

Op 13 december moest de E1 om 9 uur in Gorinchem spelen tegen GKV E4. Spelers en speelsters deze keer waren Britt, Marijke, Vera, Mike, Sem en Rens K.

Na de eerste 10 minuten stond er al een 0-5 voorsprong genoteerd. Vera moest er nog wel even uit met een zere voet maar gelukkig kon ze er later weer in. Het 2e kwart verliep al even gemakkelijk: een ruststand van 0-12 ontstaan uit snelle uitbraken, goed uitgespeelde doorlopers en goed geplaatste lange ballen waarbij de doelpunten over bijna iedereen werden verdeeld.

GKV had eigenlijk nog geen kans gehad en dat is natuurlijk ook niet leuk dus werd besloten om bij hen in de 2e helft een Superspeler in te zetten. Tja, dat was even wennen want nu moest er meer nagedacht worden bij het verdedigen en aanvallen. De Superspeler verdedigde goed mee maar toch bleef SKV de betere ploeg.

Na de 0-13 en 0-14 scoorde GKV eindelijk maar, helaas voor hen, het schot werd goed verdedigd en dus afgekeurd….De 0-17 werd door Marijke gescoord waardoor iedereen zijn/haar doelpuntje weer had meegepikt en eindelijk, na de 0-18 voor SKV wist GKV aan het eind van het 3e kwart te scoren, gelukkig, ook voor hen die akelige nul weg!

In het 4e kwart wist GKV nog een doelpunt te maken maar SKV schoot deze ochtend met scherp, vooral in het laatste kwart was bijna elke kans raak : eindstand 2-25!! Top gespeeld jongens en meiden.

De strafworpen werden wel gewonnen door GKV (5-3).

Groetjes van Rens K. en Siska

 
Terug naar het overzicht