SKV F2 goed van start

Eindelijk was het zover. Na weken hard trainen op verdedigen, scoren, overspelen en niet lopen met de bal, was zaterdag 8 november de eerste echte wedstrijd.

Noortje, Lotta, Tim, Joelle en Lieke begonnen hun korfballoopbaan tegen de F4 van ACKC uit Almkerk. De tegenstanders hadden op het veld al geoefend met wedstrijden. In het begin was het daarom lastig, ze waren erg snel en gooiden de bal goed over. Toch kregen we bijna geen doelpunten tegen, echt heel knap!

We werden steeds beter en konden steeds vaker ook zelf een keertje op de korf schieten. Halverwege de wedstrijd scoorde Lieke zelfs het eerste doelpunt voor SKV. En het werd nog mooier, want ook Tim maakte na goed overspelen zijn eerste doelpunt.

Noortje verdedigde super goed en maakte het haar tegenstander erg moeilijk om nog een keer te scoren en Joelle liep heel goed vrij. Lotta zorgde ervoor dat we de strafworpenwedstrijd wonnen; wat was dat een mooi doelpunt zeg.

Na een traktatie van Noortje konden we tevreden en trots naar huis.