SKV E1 - GKV/Enomics E4

De huldiging van de kampioenen in Sleeuwijk (waaronder uiteraard E1 en E2 van SKV!) door wethouder Peter van der Ven op donderdag 19 februari heeft de spelers en speelsters van E1 niet van het stuk gebracht. Ze gingen gewoon door met wat ze het hele seizoen al hebben gedaan: winnen, en met grote cijfers! Ditmaal werd GKV E4 aan de zegekar gebonden.

Esmée maakte in deze wedstrijd haar eerste speelminuten voor SKV. Welkom in de club van deze winnaars; we hopen dat je met veel plezier de komende wedstrijden zult meedoen.

De wedstrijd begon met drie treffers van Mike op aangeven van Anna en Rens G (2x). Vervolgens waren het Marijke, Rens G, Anna en Britt die de korf op de juiste manier wisten te vinden. De opgelopen score zorgde er wel voor dat er enkele foutjes in de verdediging werden gemaakt, waardoor GKV nog enkele keren tot scoren kwam. Er blijft dus nog wel wat te doen voor coach Siska. Britt wilde na de hattrick van Mike niet achterblijven. In het laatste kwart van de wedstrijd herhaalde zij dit staaltje met daarin enkele mooie schoten van afstand. Het zou te ver voeren om alle individuele scores hier te beschrijven; het werden er uiteindelijk 16!, waarvan Mike en Britt beide 6, Rens G 2, Marijke en Anna beide 1. GKV kwam niet verder dan 4 treffers: uitslag dus 16-4!! In de aansluitende strafballenreeks bleek GKV de meerdere; zij wonnen die met 3-5. Wel leuk voor Esmée dat zij er hiervan 2 wist te scoren.

Wethouder Van der Ven kan inmiddels de grote zaal van de Bolderik weer reserveren, want E1 is er klaar voor om de nieuwe kampioensmedailles in ontvangst te nemen.

Anna en Cees