SKV E1 onegeslagen kampioen!!
 

Met Anna, Mike, Nadine, Rens K. en Vera vertrokken we om 10 uur richting Dordrecht om te spelen tegen Oranje Wit E6. Met de wetenschap dat het kampioenschap al binnen was werd begonnen aan de wedstrijd. Vooraf werd wel afgesproken voor de winst te gaan want we wilden natuurlijk de ongeslagen status handhaven!

Het 1e kwart waren we een stuk beter en via een doorloper van Anna werd een 0-1 voorsprong genomen. Er werden veel kansen gemist en ook werd er te vaak verdedigd geschoten (doorlopers onderhands proberen te nemen, jongens en meiden!). Toch kwam eindelijk de 0-2 op het bord via een doorloper van Vera.

Het 2e kwart werd slap begonnen, een schot uit een uitbraak betekende de 1-2. Via Rens K. (een mooie balletje erover geplaatst door Nadine) en Nadine zelf (koelbloedig schotje na onderscheppen) werd een 1-4 ruststand bereikt.

Al snel in de tweede helft scoorde Mike de 1-5, leuk, vijf SKV-doelpunten, gescoord door vijf verschillende SKV-ers!

Oranje Wit deed er nog een schepje bovenop en kwam via 2 schoten op 3-5. Het bleef spannend want de tegenstander gaf goed partij en de SKV-doelpunten wilden deze ochtend niet zo gemakkelijk vallen. Gelukkig wisten Rens K. (doorloper aangegeven door Vera) en Nadine (weer zon koelbloedig schotje na lange bal erover van Mike) de marge weer te vergroten. Een snelle uitbraak van Oranje Wit en een schotje van Vera zorgden uiteindelijk voor de 4-8 eindstand.

De E1 ongeslagen kampioen, goed gedaan kanjers!!!

 

 

 
Terug naar het overzicht