Oranje Wit (D) E2 - SKV E2

Op deze winderige zaterdagochtend vertrokken we naar Oranje Wit in Dordrecht.

Het team bestond deze keer uit Marijke , Esmee , Nadine , Rens K en Sem.

De tegenstander Oranje wit begon goed en wij moesten nog even omschakelen van vakantiegevoel naar wedstrijdgevoel.

Dit resulteerde in een 2-0 achterstand.

Maar de 2e  10 minuten waren de rollen geheel omgedraaid en kwamen we op voorsprong.

Sem  scoorde 2 keer een afstandsschot en Rens K scoorde een afstandsschot en een doorloper op aangeven van Nadine ,die er zelf een afstandsschot in gooide .

We gingen de rust in met een 2-5 voorsprong.

De 3e  10 minuten kwam Oranje wit weer dichterbij

Oranje wit scoorde er 4 en wij scoorde er 2.

De score kwam op naam van Rens K die zich mooi vrij liep waardoor hij ruimte kreeg voor een afstandsschot.

Sem Maakte de doorloper mooi af die werd overigens keurig aangegeven door Marijke.

Nu was de voorsprong geslonken tot 6-7

De 4e  10 minuten maakte we het verschil in de wedstrijd.

Oranje wit kreeg steeds minder kansen en scoorde maar 2 keer en wij gooide er maar liefst 6 in

Nadine draaide zich goed vrij onder de korf en mikte raak.

Rens K  scoorde een lang afstandsschot ondanks de harde wind trof de bal toch de korf.

Nadine scoorde een doorloopbal op aangeven van Esmee.

Sem schoot 2 keer raak onder de korf en scoorde een doorloopbal op aangeven van Rens K.

De laatste werd gescoord door Sem die werd aangespeeld door Rens k vanaf de eigen korf.

De strafworpen werden gewonnen met 3-5

Groeten Sem en Arnout