SKV F1 - Sporting Delta F1

Vandaag stond de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Voor de F1 was dit de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe veld.

Veel ouders, broers en zusjes stonden langs de kant om de thuisploeg aan te moedigen.

Beide ploegen hadden er zin in en begonnen de wedstrijd fanatiek.

De bezoekers openden al snel de score en met 0-2 werd het eerste kwart afgesloten.

De F1 had ook een paar mooie schoten, maar het geluk was niet aan onze zijde vandaag.

Het tweede kwart werd er volop over en weer geschoten, maar beide ploegen gingen de rust in met 0-3.

Het derde kwart speelden de bezoekers hun beste spel en liepen verder uit, maar SKV gaf de strijd niet op. Bart stoorde veel in de aanval van Sporting Delta, waardoor Lieke snel naar voren kon om de heroverde ballen richting de korf van de tegenstander te schieten. Stijn hield al glijdend een paar ballen mooi binnen de lijnen en Noortje trok de tegenstander mooi mee naar de hoek, waardoor er veel ruimte onder de korf vrij kwam.

Wessel scoorde de 1-3, de tegenstander liep uit tot 1-7, waarna Wessel nog 2-7 kon scoren voor het einde van het derde kwart. Het vierde kwart kwam Lotta goed op schot en scoorde, mede door het goed teamwerk, het derde en vierde punt. Met een eindsprint kon door nog 2 schoten van Lotta SKV nog een 6-10 eindstand uitkomen.

SKV won de strafworpen met 3-1 door 2 rake worpen van Lieke en 1 van Lotta.

Het was voor beide ploegen een spannende en leuke wedstrijd waarmee ze met veel vertrouwen de volgende tegenstanders tegemoet kunnen zien.