SKV wint relatief makkelijk van Ter Leede

SKV won afgelopen zaterdag zonder echt goed te spelen van Ter Leede. SKV speelt regelmatig tegen Ter Leede. Deze tegenstander kent daardoor weinig geheimen voor SKV. SKV kwam de hele wedstrijd niet in de problemen en kon uiteindelijk de wedstrijd met de eindstand van 19-9 winnend afsluiten.

Het eerste aanvalsvak begon stroef aan de wedstrijd. Het duurde lang voordat Van Damme en Post met twee schoten de 2-0 op het scorebord brachten. Het tweede aanvalsvak had minder moeite met scoren, waardoor de SKV makkelijk afstand kon nemen van Ter Leede. De tegenstander scoorde in de eerste helft slechts een keer en kwam eigenlijk in het spel niet voor.

De tweede helft kwam Ter Leede scherper uit de kleedkamer. Bij SKV nam de scherpte juist af. Beide teams scoorden om en om. De voorsprong van SKV kwam echter nooit in gevaar.

Coach Nieuwenhuizen paste een dubbele wissel toe. Margreet Delleman werd ingebracht voor Carin Nauta, die na een schorsing van 4 wedstrijden nog wat wedstrijdritme mist. Roeland van de Zouwen werd naar de kant gehaald voor Stefan de Jong. Deze wissel bracht meer dynamiek in het vak.

Uiteindelijk wint SKV de wedstrijd relatief gemakkelijk met 19-9. Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen Erasmus op het programma. Er staan op dit moment vier ploegen, waaronder SKV en Erasmus, met een gelijk aantal punten bovenaan in de poule. Bij winst op Erasmus doet SKV hele goede zaken voor de rest van het seizoen.