SKV D1 - Ten Donck D2

02-01-2016

De Jager in Giessen

10:00

Toen de wedstrijd begon speelde Rens K, Hannah, Nadine en Marijke in de aanval en Sem, Rens G, Vera en Anna in de verdediging. Reserve stonden Mike en Esmee. Het was helaas niet een erg spannende wedstrijd. Want voor de rust stond het al 0-8 maar toen scoorde Sem met een assist en was het 1-8! Toen was de rust. Er was daarna door Ten Donck weer een keer gescoord, maar Esmee heeft een erg mooie doorloper gemaakt die er gelukkig ook inzat! Daarna scoorde Rens K met een mooi schot! Helaas scoorde de tegenpartij ook weer dus het is toen 3-10 geworden. Dus niet een erg spannende wedstrijd maar we hebben wel allemaal goed ons best gedaan en daar ging het natuurlijk ook om ook al win je niet, zorg ervoor dat je wel altijd je best doet!