HKC (Ha) E3 - SKV E1

Met goede moed vertrok de E1 naar Hardinxveld. De vaders en moeders hadden het zo gezellig dat het eerste stukje van de wedstrijd werd gemist. Een 3-1 achterstand bij entree in de zaal. David blijkt al te hebben gescoord. Het stukje van de eerste periode dat we zien gaat gelijk op. SKV speelt goed over en probeert echt te korfballen. Coach Lucas vuurt de spelers aan. Er komen genoeg kansen, maar ze gaan er niet echt in. In 2e periode zijn wordt er nog beter over gespeeld. We hebben zelfs een aanval van 2 minuten. Helaas scoort HKC uit een counter een mooi afstandsschot 4-1 met de rust. SKV staat echt niet slecht te spelen, maar hij wil er niet in. Na rust gelijk opgaande wedstrijd en Fleur scoort uit een mooie snelle aanval de 5-3. Stan had al de 4-2 gescoord en hij was er zichtbaar heel blij mee. In de 4e periode gaan we eens echt voor zitten en kijken of onze kanjers dichterbij kunnen komen. Vanuit een mooie pass van David scoort Larissa eindelijk haar doelpuntje. 5-4. Maar HKC scoort ook een mooie goal. Sommige ouders missen hem, want deze raakte de korf helemaal niet. De scheids lette wel goed op.6-4 . Het wordt door wat rommelig spel van SKV omdat ze zien dat winnen lastig wordt nog 7-4 en 8-4 voor HKC. Toch hebben ze goed spel laten zien. De afronding was vandaag wat minder, maar ontwikkeling is zeker zichtbaar. Er volgt nog 1 zaalwedstrijd en dan mag de E weer de wei in. In de week van het sportplezier liet de E zien dat ook zonder te winnen je plezier in een wedstrijd kan hebben.