SKV wint van HKC

Op zaterdag 19 maart moest SKV B1 de laatste wedstrijd van het binnen seizoen tegen HKC spelen. Het was een spannende wedstrijd die SKV uiteindelijk met één doelpunt verschil heeft gewonnen. Het beginnende aanvallers vak van SKV bestond uit Lucas, Annika, Iris en Esther Slagmolen. Lucas maakte er al snel met een mooie doorloper 0-1 van, maar helaas werd het daarna meteen 1-1. Het tweede aanvallers vak bestaande uit Robin, Thymen, Maaike en Elise begonnen ook goed en Robin maakte er 1-2 van met een schot. Een tijdje verder in de wedstrijd maakte Iris er 5-5 van en dat doelpunt was erin gekomen door een mooie samenwerking tussen broer en zus. We gingen de rust in met een kleine voorsprong van 6-7. Na de rust stond het als snel 8-7 voor HKC, maar we wisten weer op een gelijke stand te komen bij 8-8. Er waren nog een paar minuten van de wedstrijd over en we stonden met één doelpunt voor, dit waren hele spannende minuten, want we moesten heel rusten overspelen en mochten de bal echt niet verliezen. Dat is gelukt door goed samen te werken en uiteindelijk heeft SKV B1 met 11-12 van HKC gewonnen.

Scores SKV B1; Lucas (2), Annika (2), Iris (1), Esther (1), Robin (3), Thymen (2) en Maaike (1).