Dames SKV niet te stoppen

Na het behalen van het verdiende kampioenschap vorige week, staan er nog twee wedstrijden om des Keizersbaard op het programma. Afgelopen zaterdag uit tegen Zevenbergen en aankomende zaterdag 28 mei om 15:30 uur tegen Scheldevogels op het eigen veld. Twee wedstrijden die SKV toch wil winnen om het seizoen goed af te sluiten en zo volgend seizoen vol vertrouwen te starten in de derde klasse.

De wedstrijd tegen Zevenbergen begon erg moeizaam voor SKV. Het was warm en vochtig weer en het spel was erg mat. Het kostte moeite om goede kansen te creŽren en het vizier stond niet op scherp. Tot de rust kon Zevenbergen aardig mee komen. De thee werd gedronken met een tussenstand van 4-6.

Na wat tactische wijzigingen was de tweede helft aanzienlijke leuker om te zien. De dames van SKV gingen voorop in de strijd en scoorden op een na alle doelpunten in de tweede helft. Vooral Carin Nauta was goed op dreef en noteerde 5 doelpunten deze wedstrijd. Aan het einde van de wedstrijd maakten Robin Duizer en Lucas Naeye hun debuut in het eerste team. Voor beiden erg spannend, maar ze stonden hun mannetje. De eindstand van 10-17 was een verdiende overwinning voor SKV.

Doelpunten: Nauta (5), Scherff (4), Snoek-Assink (3), Post (2), S. de Jong, van de Zouwen en van Damme.