SKV 2 - Koveni 3

Zaterdag 10 september, de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Een onbekende tegenstander die er wel erg fanatiek uitzag! Deze keer geen peptalk van Floor op de app? Hmmm, zou het aan de uitslag van de vorige wedstrijd (18-5 verlies) hebben gelegen?

We begonnen met Cristhel, Heidi,  Dirk-Jan en Stefan in de aanval en in het verdedigingsvak Jarik, Tim, Selina en ondergetekende. En, wat een luxe deze wedstrijd, ook nog 2 heren (Mark en Pierre) en 1 dame (Iris) op de reservebank!

Koveni nam al snel een 0-2 voorsprong maar via Tim (vrije bal), Jarik (stip) en Stefan (schot) werd het 3-2. De bezoekers wisten weer 2x te scoren en gingen achterverdedigen, tja, dat kan je natuurlijk tegenkomen op ons niveau. Het was even zoeken hoe we hiermee om moesten gaan maar uiteindelijk strafte Tim dit genadeloos af en werd het weer gelijk.

Vlak voor rust wist Koveni echter nog 3x te scoren waardoor de aanmaak bij een 4-7 achterstand werd geserveerd. In de rust een bemoedigend praatje, het ging dan ook een stuk beter dan vorige week. Geduld houden en de posities goed in blijven vullen.

Met Pierre op de plaats van Jarik en Mark in plaats van Stefan werd aan de tweede helft begonnen. En hoe, het eerste schot van Pierre was gelijk raak, waarna Dirk-Jan, Mark, Siska en nogmaals Pierre ervoor zorgden dat er een veel leukere stand op het scorebord stond: 9-7 voor SKV!

Koveni wist eindelijk weer eens te scoren maar opnieuw 2 rake schoten van Mark en Siska brachten zelfs een voorsprong van 3 doelpunten.  Toch werd het nog spannend toen Koveni via 11-9 op 11-10 kwam…..

Gelukkig wisten zij de gelijkmaker niet te scoren en kon SKV 2 de winst vieren na een goede wedstrijd!