SKV maatje te klein in duel met koploper
 

Afgelopen zaterdag stond voor SKV het thuisduel tegen koploper KVK op het programma. De uitslag liet weinig aan de verbeelding over 13-25.

 

De eerste seizoenshelft werd afgesloten met het duel tegen het veel sterker geachte KVK. Dit is een team dat tegen de verwachtingen in ongeslagen de poule aanvoert in de derde klasse.

De Sleeuwijkse formatie had vandaag duidelijk moeite om in zijn spel te komen. Het kostte moeite om de posities goed ingevuld te krijgen en het baltempo lag te laag. Desondanks nam de thuisspelende ploeg met scores van Post en S. de Jong scorend het voortouw.

Na deze goede start nam KVK het initiatief over en liep gestaag uit naar een aanzienlijke voorsprong. Er werd gerust met een 7-11 stand.

De tweede helft begon slecht voor SKV; KVK liep in korte tijd uit naar 8-17. SKV creŽerde nog meer dan in andere wedstrijden kansen, maar de afronding liet te wensen over.

Een doelpuntloze fase werd beŽindigd door Snoek-Assink die vandaag vooral verdedigend een ijzersterke indruk maakte. 

In de slotfase kreeg de Sleeuwijkse formatie nog een aantal keer de handen op elkaar. Zo scoorde een verdienstelijk spelende Cristhel Duijzer prachtig van achter de korf en Dirk-Jan Drost rondde een schitterende combinatie van de heren af. Ondanks deze lichtpuntjes moest een zwaar verlies geslikt worden.

Doelpunten: J. de Jong (3), Post, Nauta, S. de Jong (2), Duijzer, Drost, Snoek-Assink, Van der Zouwen (1).

 
Terug naar het overzicht