SKV F1 - Korbatjo F2

De laatste wedstrijd van het zaalseizoen stond vandaag op het programma. Onze F1 moest aantreden tegen Korbatjo F2. Er stond niks meer op het spel dus kon het een wedstrijd worden waarbij we gewoon lekker konden spelen. Al snel komen we op een redelijke voorsprong te staan en mag Korbatjo een superspeler inzetten. Maar we lieten ons daar niet door afschrikken en door goed en snel overspel krijgen we de kans om onze voorsprong uit te breiden. Bij rust staan we dan ook op een respectabele voorsprong van 12-2. Na rust proberen we een paar keer een doorloper te maken maar dit wil nog niet echt lukken en dat heeft direct invloed op het algehele spel. Het samenspel verloopt niet mee zo soepel en er worden slordige foutjes gemaakt. Het laatste kwart maakt Lisa Smits haar debuut in de F1, samen met de andere spelers lukt het om de laatste 10 minuten van de wedstrijd het nivo weer terug te krijgen en scoren we toch nog twee keer. De eindstand van de wedstrijd is 14-4. De strafworpen eindigen in 4-4. Het zaalseizoen zit er op en we zijn met elkaar op een mooie 3e plaats geŽindigd. Wij kunnen trots zijn op dit resultaat. Groetjes Mark.