Sportcomplex De Roef | Rijksstraatweg 115d 4254 XC Sleeuwijk
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afsluitdag

De Roef, Sleeuwijk

Op 1 juli vindt de jaarlijkse afsluitdag plaats. 's Ochtends is het Ouder-/kindkoppelschiettoernooi en in de middag het mixtoernooi voor 15+. Zoals altijd sluiten we af met een gezellige barbecue!

Inleveren stukjes clubkrant

Binnenkort verschijnt de nieuwe editie van Rondom de Korf. Heb je een leuk stukje, een interessant feitje of een mooie tekening voor in het clubblad? Stuur het toe via facebookskv@gmail.com!  

Algemene Ledenvergadering

De Roef, Sleeuwijk

De jaarlijkse vergadering waarin alle leden en ouders van jeugdleden welkom zijn om het afgelopen en komende seizoen door te nemen. Het bestuur en de verschillende commissies presenteren de plannen voor de vereniging.

Zeskamp D, E en F

De Roef, Sleeuwijk

Een gezellige en sportieve spellenochtend voor de jeugdspelers. Opgeven via activiteitencommissie@skv-korfbal.nl.

Happen en Trappen

De Roef, Sleeuwijk

De oude vertrouwde culinaire activiteit! Kook samen met je keukenpartner de sterren van de hemel of ga te stalen ros langs en geniet van een verrassingsdiner. Opgeven als kookkoppel of fietskoppel. Geen maatje op het oog maar wel meedoen? Laat het weten: misschien kunnen wij je wel matchen! De fietskoppels starten om 18.00 bij de […]

Spellenavond B en C

De Roef, Sleeuwijk

Een avond vol gezelschapsspellen.

Nieuwjaarstoernooi

De Roef, Sleeuwijk

We openen 2024 met een gezellig avondtoernooi. Geef je op voor het koppelschieten en ding mee naar de titel, met tussendoor een lekker drankje en hapje. Koppels bestaan uit een heer en een dame. Iedereen vanaf de B en ouder kan meedoen, lid of geen lid!   Kosten: € 5 p.p. (hapjes en warme dranken […]

Nieuwjaarstoernooi - alle senioren

De Roef, Sleeuwijk

Ook in 2024 beginnen we het jaar goed met het Nieuwjaarstoernooi! Een gezellig koppelschiettoernooi, waar we van de gelegenheid gebruikmaken om te proosten en een kom lekkere snert of een glas glühwein te nuttigen. Kosten: € 5 p.p. Dit is inclusief hapjes en warme dranken.

SKV Korfbal
2022 Sleeuwijkse Korfbal Vereniging
Privacy verklaring | Copyright SKV 2022